‹ înapoi la blog

24 April 2013 | Sport

Aleargă în compania celor ambiţioşi!

Petrom susţine, în calitate de sponsor principal, pentru cel de-al doilea an consecutiv, Semi Maratonul Internaţional Bucureşti, care va avea loc duminică, 19 mai.

Petrom a promovat un stil de viaţă sănătos organizând 6 ani la rând Crosul Petrom

Ne bucură faptul că interesul pentru mişcare în general, pentru alergat în particular a crescut exponenţial în ultimii ani în Romania şi mai ales în Bucureşti. În acest sens suntem mândri că cea de-a doua ediţie a Semi Maratonului a generat un val de entuziasm printre colegii noştri, dublându-se numărul celor înscrişi faţă de prima ediţie.

Dacă te decizi să te alături lor vei descoperi că există printre ei alergători amatori şi chiar maratonişti, colegi care au descoperit deja bucuria alergatului. Au început ca şi tine cu multe frici şi temeri, cu multe prejudecăţi şi false probleme. Cu toate acestea au îndrăznit să accepte provocarea. Au descoperit că e important să faci primul pas, că următorii vor transforma efortul în plăcere şi încercarea în reuşită. Au aflat că alergatul alungă toate problemele de peste zi şi te încarcă cu energie pentru tot ce ai de rezolvat.

Căutăm mereu să dovedim că se poate, că există oameni curajoşi, pasionaţi şi ambiţioşi, care dovedesc cât este de important pentru noi toţi să fim inspiraţi de performanţe la orice nivel. Suntem mândri că avem oportunitatea să sprijinim astfel de iniţiative şi să le transformăm în tradiţie.

Doritorii se mai pot înscrie la una dintre curse – Semi Maraton, Cursă Individuală, Ştafetă, Cursă Populară sau Cursa Copiilorpână marţi, 14 mai pe site-ul oficial al competiţiei http://www.bucuresti21km.ro

Alege să alergi alături de noi duminică, 19 mai!

‹ înapoi la blog